A-kwaliteit zonnepanelen voor een zeer scherpe prijs

De beste kwaliteit zonnepanelen, veilig en betrouwbaar geïnstalleerd. U vindt het bij Apollo Solar. Van een paar zonnepanelen op uw woning tot honderden op uw bedrijf - voor eigen gebruik of als energieleverancier - wij verzorgen de levering en aanleg van uw complete PV-installatie van A tot Z. En dat voor een verrassend scherpe prijs.

Ondernemer? Word ook energieleverancier!

Moet u investeren in uw bedrijfspand om het vereiste energielabel te behalen? Is energielevering een aantrekkelijke neventak voor uw bedrijf? Of wilt u gewoon duurzaam ondernemen? Apollo Solar regelt het voor u.

Meer over zonnepanelen zakelijk

Specialist in zonnepanelen voor de agrarische sector

Vanuit onze achtergrond als agrarisch ondernemers zijn wij gespecialiseerd in zonnepanelen op uiteenlopende agrarische bedrijven. Vakkundige installatie garandeert hoge opbrengst. Ook kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van subsidies en fiscale regelingen.

Meer over zonnepanelen voor de agrarische sector

Zonnepanelen thuis, profiteer van goedkope stroom!

Elektriciteit wordt steeds duurder. Wilt u besparen op energiekosten? Denk dan eens aan zonnepanelen. Dat is goedkope stroom die u zelf opwekt, duurzamer kan niet! Als extra voordeel krijgt u de betaalde btw terug. Ook dit regelen wij voor u.

Meer over zonnepanelen thuis

Topkwaliteit zonnepanelen

Met PV panelen van Apollo Solar kies je voor A-merk zonnepanelen. Wij leveren en installeren topkwaliteit zonnepanelen met een lange levensduur voor maximale elektriciteitsproductie.

Meer over onze zonnepanelen

Omvormers met een lange levensduur

Apollo Solar kiest voor A-merken. Daarom rusten wij al onze installaties van zonnepanelen uit met Huawei omvormers, kwalitatief de beste omvormers op de markt.

Meer over onze omvormers

Veilige installatie, uitstekende service

Wij installeren zonnepanelen met oog voor maximale opbrengst, onder meer dankzij extra dikke bekabeling en zo nodig installatie van optimizers.

Meer over onze installatie van zonnepanelen

Snel een offerte voor zonnepanelen!

Wilt u weten wat de kosten van zonnepanelen zijn? Vraag dan nu een offerte aan. Samen met u bepalen wij hoeveel zonnepanelen u nodig hebt voor uw energieverbruik. Of wat de mogelijkheden zijn als u energieleverancier wilt worden. Wat uw wensen ook zijn, u krijgt van ons binnen twee werkdagen een duidelijke, complete offerte.

Offerte aanvragen

Wij zijn Apollo Solar, aangenaam

Wij zijn Apollo Solar, leverancier en installateur van goede, degelijke kwaliteit zonnepanelen-installaties. Dankzij onze platte organisatie zijn de lijnen kort en de kosten laag. Daardoor kunnen wij u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Met eerlijke prijzen, afspraken nakomen en prettige, persoonlijke contacten maken wij zaken doen aangenaam!

Meer over Apollo Solar