Zonnepanelen thuis: kies voor goedkope stroom

Apollo Solar biedt topkwaliteit in zonnepanelen thuis: de beste kwaliteit in panelen, omvormers en installatie voor een verrassend scherpe prijs. Met de topkwaliteit van onze systemen bent u verzekerd van vele jaren maximale opbrengst. Aan de hand van uw verbruik en situatie berekenen wij de benodigde capaciteit van uw installatie. U krijgt snel een offerte op maat.

Binnen twee werkdagen een offerte voor zonnepanelen thuis.
Vraag nu uw offerte aan.

Zonnepanelen kopen? Wij regelen de btw-teruggave voor u!

Als particulier kunt u zonnepanelen kopen zonder btw. En dat scheelt toch mooi 21% op uw invesering. Apollo Solar ondersteunt u hierbij. Bij het leveren en installeren van uw zonnepanelen verzorgen wij ook de btw-teruggave. Wij helpen u bij alle formaliteiten zoals contact met de Belastingdienst en inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Subsidie waardevermeerdering voor woningen met aardbevingsschade

Hebt u een woning met erkende bevingsschade in het Groninger aardbevingsgebied. Dan komt u in aanmerking voor de Subsidie Waardevermeerdering van de SNN: een subsidie tot € 4.000 voor verduurzaming van uw woning. Komt u hiervoor in aanmerking en kiest u voor Apollo Solar, dan adviseren wij u graag over het aanvragen van deze subsidie.

Ik wil meer weten over subsidie bij aardbevingsschade

Waarom kiest u voor Apollo Solar?

  • A-merken zonnepanelen
  • uitstekende omvormers met overcapaciteit
  • hoogwaardige installatie
  • 12 jaar garantie op panelen en omvormer
  • 25 jaar garantie op onderconstructie

De topkwaliteit van onze zonnepaneelsystemen

A-merk zonnepanelen

Apollo Solar levert en installeert zonnepanelensystemen op maat, van klein tot groot. Kies uit verschillende kleuren en uitvoeringen voor zonnepanelen die passen bij uw huis of pand. De producenten en leveranciers van onze zonnepanelen bewijzen hun kwaliteit al heel lang, zij staan voor hun garantie!

Meer over onze zonnepanelen

De beste omvormers & optimizers

Wij werken exclusief met Huawei omvormers, kwalitatief de beste omvormers op de markt. En ligt een deel van uw panelen soms in de schaduw maar wilt u toch maximale stroomopbrengst? Kies dan voor een pv-systeem met optimizers.

Meer over onze omvormers

Installatie met extra dikke bekabeling

Zonnepanelen thuis, op uw schuine of platte dak. Wij verzorgen de complete installatie, geheel in eigen beheer. Voor maximale opbrengst, veiligheid en levensduur kiezen wij voor extra dikke bekabeling.

Meer over onze installatie van zonnepanelen